su tesisatçısı Secrets

Wiki Article

Elektrik alanında aklınıza ne gelirse yılların tecrübesiyle hizmetinizdeyiz su tesisatı ve boya yan hizmet olarak verilir Beni tercih etmeniz sizler için Bi ayrıcalık olduğunu göreceksiniz

uzun zamandır mutfak giderlerinin tıkalı olması şikayetiyle internetten tesadüf protesisata ulaştım ve iyikide sizi tercih etmişim.

Kameralı su kaçak tespiti nasıl yapılır? Kırmadan su kaçağı tespitinde tesisat ustalarımız ilk işlem olarak şebeke suyunu kontrol etmektedir, sızdırmazlık testleri uygular eğer bir sorun var ise akustik dinleme cihazı ile sorunlu bölgeyi tek fayansta bulur ve onarımlarını sadece o bölüm içinde two yıl garantili olarak gerçekleştirir.

Su kaçağı tespit yöntemlerinde artık en ileri teknolojilerin kullanılıyor olması nedeni ile etrafa herhangi bir zarar verilmeyerek kolayca kırmadan su kaçağı bulma ve tamir işlemi yaparak sizlere ekstra maliyetler çıkarmamaktadır.

Temiz su tesisatının tamiri için kaçağın olduğu yer açılır arızalı yer kesilip ek parça konarak onarımı yapılır.

Tadilat fiyatları yapılan çalışmalara göre değişmektedir. Temiz su borularında ve kalorifer borularında ufak çaplı tadilatlar söz konusuysa su kaçak tespiti yapan ekip tadilat fiyatını belirterek hemen tadilatı yapar.

Soru : İki gündür alt kat komşum bizim mutfaktan kendisine su aktığını söylüyor dün öğleden sonra evde yoktuk yine akmış dolayısıyla bizden olmadığını düşünüyoruz ancak biz evde olup mutfakta su kullandığımız zaman su daha su kaçağı tespit çAlright akıyor bende bugün inip baktım lavabonun alt kısmını kırdım biraz kuru nereden olabilir en hızlı nasıl bulabiliriz su kaçağını.Kolay gelsin.

Doğuştan elektriğe ilgim var yıllardır bu işle uğraşıyorum pano montaj tesisat eloktronik kart tamiratı

Termal Kamera : Temelde ısıyı esas alan bu görüntüleme cihazı ile kalorifer tesisatı, sıcak su tesisatı gibi sıcak suyun geçtiği boruların yerinin tespit edilmesi için kullanılır. Su sızıntısının tespiti için gerek duyulması halinde termal kamera kullanmaktayız.

İşimizde uzman ekibimiz tüm cihazlarımızla tespit ve tadilat işlerinizi garantili ve itina ile yapıyoruz

Sizin tuvaletinizin tavanından bu parçanın değişmesi gerekli. Bu işlemi kırmadan su kaçağı tespiti ve su tesisatı bakımı yapan firmamız yapıyor. Bize ulaşırsanız detaylı bilgi alabilirsiniz

Temiz su ve kalorifer tesisatı kaçaklarında termal kamera ve su sesini algılayan cihaz ile bulunmaktadır. Termal kamerayla su kaçağı tespiti genelde sıcak su kaçaklarında ve kombi su kaçağı tespitinde yapılır.

Arıza tespiti yapan ustamız müşterimizin elinde mevcut kalebodur var ise kırılan yerin onarımını da yapar. Eğer yoksa seramik temin edilince bir sonraki güne fayans tamiri yapılır.

Yağmur yoğun olduğunda çatı oluğunda su birikir ve oluktan taşarak çatı katına giriyor olabilir.

Report this wiki page